Навесні та влітку вже зовсім не хочеться споживати важкі м’ясні салати. В такі пори роки ми, навпаки, намагаємось готувати легкі страви з додаванням великої кількості зелені та молодих овочів.
Фудблогер Алекс Міль у своєму Instagram запропонував рецепт приготування саме такого весняно-літнього салату. Він також додав до його складу крабові палички, зробивши смак страви просто неперевершеним.
Інгредієнти
- Молода капуста – 200 г
- Кукурудза – 100 г
- Крабові палички – 150 г
- Огірок – 50 г
- Твердий сир – 50 г
- Зелена цибуля – 30 г
- Майонез – 2 ст. л.
- Сіль
- Перець
Спосіб приготування
1. Капусту нарізаємо максимально тонко.
2. Огірок, твердий сир і крабові палички нарізаємо соломкою.
3. Зелену цибулю подрібнюємо та додаємо до інших інгредієнтів разом із консервованою кукурудзою.
4. Заправляємо майонезом і добре перемішуємо.
5. Доводимо до смаку сіллю та перцем і подаємо до столу.
Також на OBOZ.UA можна знайти й інші цікаві варіанти салатів:
- Різнокольоровий салат
- Салат з авокадо та яйцем
- Салат із сирим гарбузом