Якщо у вас є свіжі ягоди – приготуйте з ними пухкі кекси. Все, що потрібно зробити, це збити пухке бісквітне тісто на молоці. Воно вийде дуже м'яким та ніжним, ідеально поєднається з соковитою начинкою.
Ідея приготування пухких ягідних кексів до чаю опублікована на кулінарній сторінці just recept в Instagram. Ідеально для сімейного чаювання.
Інгредієнти:
- борошно – 200 г
- цукор – 100 г
- масло – 90 г.
- молоко – 100 мл.
- яйця – 2 шт.
- розпушувач – 1 ч.л.
- ягоди – 150 г.
Спосіб приготування:
1. До масла кімнатної температури додати цукор, перетерти до однорідності.
2. Додати яйця, молоко, перемішати.
3. Просіяти борошно з розпушувачем.
4. Перемішати ретельно.
5. Додати ягоди (можна будь-якіі).
6. Обережно перемішати, щоб не пошкодити ягоди, викласти у форму.
7. Випікати за температури 200 градусів 20 хвилин.
- Мафіни з малиною
- Мафіни з бананом
- Мафіни зі згущеним молоком