А тепер все, кінець: в Україні власники PlayStation отримали "трагічну" звістку
А тепер все, кінець: в Україні власники PlayStation отримали "трагічну" звістку

А тепер все, кінець: в Україні власники PlayStation отримали "трагічну" звістку

Для всіх наших шанованих читачів, які гордо можуть назвати себе щасливими власниками консолей PlayStation, є важлива інформація. Справа в тому, що в такому випадку потрібно терміново перевірити свою електронну пошту, адже почастішали випадки, коли Sony скасовує безкоштовну передплату PS Plus.

З початком повномасштабної війни компанія Sony висловила підтримку українським геймерам шляхом безкоштовного продовження підписки PS+ і продовжувала робити це ось уже понад 2 роки, але останнім часом почастішали випадки її скасування.

Нещодавно на сторінці порталу Na сһаѕі в соцмережі X з'явилося повідомлення про те, що "з червня PlayStation перестає безкоштовно оновлювати передплату PS Plus українцям".

Публікація "Na chasi", скріншот: Х
Публікація "Na chasi", скріншот: Х

Що таке PS Plus?

Це платна підписка від PlayStation, що дозволяє геймерам отримувати доступ до щомісячних безкоштовних ігор, розрахованих на багато користувачів режимів і ексклюзивних матеріалів.

До поста був доданий скріншот з пошти, очевидно, прив'язаної до редакційного облікового запису PlayStation.

Геймери в коментарях розділилися на два табори: хтось отримав такий лист ще кількома місяцями раніше, а інші зазначили, що не отримували подібних повідомлень взагалі, а їхня безкоштовна підписка діє далі.

Лист для власників PlayStation, скріншот: Х

Також відомо про випадки, коли після подібних листів оплата не стягувалася, а передплата класично була продовжена безкоштовним ваучером.

Однозначно про ситуацію поки сказати не можна, але всім власникам PlayStation все ж таки варто: перевірити пошту і свій обліковий запис; у разі потреби скасувати або змінити рівень передплати або взагалі відв'язати платіжні картки до того, як з рахунків несподівано знімуться кошти.

Раніше повідомлялося, гра зі списку "найочікуваніших" отримала яскравий трейлер - про що буде "Black Myth: Wukong".

Також, чи можна передати бібліотеку Steam у спадок: відповідь шокувала ігрове співтовариство.

Джерело матеріала
loader
loader