Блогерка поділилась лайфхаком
Ми розповідали, як ідеально приготувати гречку. Тепер ділимось секретом приготування по-справжньому смачної та святкової окрошки.
Ця страва серед кулінарів завжди є предметом дискусії, а саме її заправка. Її заливають кефіром, айраном, квасом і навіть мінеральною водою. І прихильники однієї заправки часто не визнають інших. Крапку у цій суперечці поставила кулінарна блогерка tsukatnata. У своєму блозі вона поділилась заправкою, яка припаде до смаку кожному.
Навіщо лити просеко в окрошку
Блогерка поділилась рецептом окрошки, в якому, крім класичних овочів, зелені та ковбаси присутня нестандартна заправка. Вона додала до нарізаних компонентів сметану, а потім вилила туди пляшку просеко.
Окрошка за цим рецептом виходить алкогольною і по-справжньому святковою. Цей лайфхак може здатися чудернацьким і навіть екстравагантним. Однак, якщо вам подобається просеко, можна потішити себе незвичною стравою на вечерю.
Просеко чудово поєднується з овочами, страва виходить газована, як з іншими деякими заправками, тільки ще й дещо алкогольна. Також ми розповідали, як значно смачніше зварити пельмені.