Якщо зник звук на телефоні, то що можна зробити: проста інструкція
Якщо зник звук на телефоні, то що можна зробити: проста інструкція

Якщо зник звук на телефоні, то що можна зробити: проста інструкція

Іноді виникають проблеми зі звуком на смартфоні, наприклад, під час перегляду відео. Якщо ви зіткнулися з відсутністю звуку під час трансляції відео, спочатку слід перевірити працездатність динаміка. Це можна зробити, увімкнувши стандартний звуковий сигнал у налаштуваннях телефону. Якщо звук відтворюється, динамік працює нормально.

Якщо проблеми зі звуком виникають під час перегляду онлайн-контенту, слід спробувати запустити інше відео. Якщо звук не відтворюється і в інших відео, варто перевірити налаштування браузера та телефону. Наприклад, у меню браузера можна знайти налаштування звуку та переконатися, що звук увімкнено.

Також варто звернути увагу на налаштування гучності в самому відеоплеєрі, оскільки іноді вони можуть бути вимкнені або встановлені на мінімальне значення. Крім того, перевірте підключення навушників, щоб переконатися, що вони правильно підключені і не зіпсовані.

Оновлення програми YouTube є важливим кроком, якщо проблема пов'язана саме з ним. Періодично виходять нові версії програми, які містять виправлення помилок та покращення. Якщо ваша програма застаріла, її працездатність може бути порушена.

Щоб оновити програму, потрібно знайти її у списку встановлених програм у магазині Google Play. Навпроти піктограми програми буде кнопка "Оновити". Натисніть на неї, щоб оновити програму до останньої версії.

Скидання настройок смартфона може допомогти у вирішенні різних проблем, включаючи проблеми зі звуком. Щоб скинути установки, перейдіть до налаштувань пристрою, а потім виберіть "Про телефон" або "Про планшет". У цьому розділі ви знайдете опцію "Скинути налаштування".

Після підтвердження дії пристрій повернеться до заводських налаштувань, але особистих даних, ваших персональних налаштувань та всього іншого на смартфоні вже не буде.

Читайте також:

Що робити, якщо смартфон завис на екрані завантаження: інструкція від фахівців

Як не можна заряджати смартфон в авто: багато хто робить цю помилку

Як зрозуміти, що ваш телефон зламали: перевірте ці налаштування та функції

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader