![Глазур не кришитиметься і не опадатиме: ви приготуєте її з двох інгредієнтів](https://thumbor.my.ua/PR-kn_J5F9gepupyzwTgCjB3Gkg=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F4b728811e50c1b2bac21f7b7756d9921.jpg)
Глазур не кришитиметься і не опадатиме: ви приготуєте її з двох інгредієнтів
Ваші паски будуть дуже ефектними
Прикраса пишної домашньої паски — це не робота, а справжня арттерапія. На очах звичайна випічка перетворюється на справжній їстівний витвір мистецтва.
Як правило, прикрашаємо святкову випічку різною глазур’ю. Її приготування – важливе питання, особливо для сім’ї, де підростають діти. Адже насамперед усі малюки зіскрібають з паски верхівку, а вже потім ласують тістом. Ось тільки в магазинних пасках верхівка зазвичай надто пориста і кришиться від найменшого пошкодження. Тому ми з "Важно знать" вирішили виправити ситуацію та підготували ідеальний рецепт глазурі для Великодня. Вона не кришиться і не застигне суцільною кіркою на випічці.
Як приготувати великодню глазур
Інгредієнти:
- 140 г цукру;
- 70 г яєчних білків (2-3 курячі яйця).
Спосіб приготування :
- Насамперед відділяємо жовтки від білків.
- У білок додаємо цукор. Суміш, що вийшла, протягом хвилини збиваємо міксером на максимальній швидкості. Закінчуємо збивати, коли маса стане однорідно-білою.
- Приготовлену масу залишаємо на 3 хвилини "відпочити", потім збиваємо протягом 10 хвилин на низькій швидкості.
Раніше ми розповідали, як приготувати заварну паску. Така випічка довго не черствіє.
![loader](/files/images/preloader.gif)
![loader](/files/images/preloader.gif)