/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Ff796a498317530580fcaa977a60ec300.jpg)
Їх часто плутають з котлетами: як легко приготувати легендарні мазурики
Мазурики – це апетитні січеники з сиром, які смакують з будь-яким салатом або гарніром. Доповніть страву улюбленим соусом – і ви отримаєте результат наче з дорогого ресторану. 24 Канал пропонує приготувати мазурики за рецептом порталу Shuba.
Як приготувати мазурики?
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 500 грамів курячого фаршу;
– 2 яйця;
– 40 грамів вершкового масла;
– 40 грамів твердого сиру;
– 20 мілілітрів молока;
– 1 чайна ложка сушеної цибулі;
– 1 чайна ложка солі;
– сіль, перець, спеції до смаку;
– панірувальні сухарі.
Приготування:
До м’ясного фаршу додайте яйця, розтоплене вершкове масло, сіль, сушений часник і цибулю, а також мелений перець. Усе добре перемішайте.
Влийте молоко, всипте натертий сир і ретельно вимісіть масу. Потім фарш потрібно кілька разів відбити, щоб став щільнішим і пластичнішим.
Сформуйте з фаршу невеликі овальні котлетки – мазурики.
Викладіть їх на деко, застелене фольгою, і поставте в холодильник на 40 хвилин.
Після охолодження обваляйте кожен мазурик у панірувальних сухарях і обсмажте на добре розігрітій олії до рум’яної скоринки та повної готовності.
Смачного!
Концентрована насолода: рецепт ніжного малинового десерту.

