/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Fafa88aa90b546a5b1a7d7cfb832f5ef9.jpg)
Від Токіо до Осаки: такий омлет популярний у всій Японії
Такий омлет можна навіть заморозити, а потім розігріти
Ситний та смачний омлет популярний не лише в нашій країні. Виявляється, японці теж люблять поласувати цією стравою. Тільки готують вони трохи інакше.
Єдине, що сходиться в обох стравах, — це наявність яєць, а ось технологія приготування японського омлету "Тамагоякі відрізняється. За рецептом "Важно знать" він виходить багатошаровим з легкою, приємною насолодою.
Як приготувати японський омлет "Тамагоякі"
Інгредієнти:
- 2 яйця;
- 2 ч. л. цукру;
- 0,5 ч. л. соєвого соусу;
- 2 ч. л. майонезу;
- 1 ст. л. молока;
- олія для смаження.
Спосіб приготування:
- Яйця вбиваємо в глибоку миску, додаємо до них цукор, соєвий соус, молоко, майонез, перемішуємо все до однорідного стану.
- Розігріваємо сковороду з олією, відправляємо частину яєчної маси, розподіливши по сковороді. Даємо засмажитись з одного боку і згортаємо в рулет.
- На місце, що звільнилося, виливаємо яєчну суміш, з’єднуючи кожен новий млинець з попереднім.
- За бажанням викладаємо в омлет начинку — шинку, сир або овочі — і загортаємо його в рулет, з’єднавши його вже з готовими. Усього має вийти чотири рулетики, які в процесі готування з’єднаються в один.
Якщо вам не хочеться смажити омлет, можна приготувати його в чашці. У вас буде незвичайний сніданок.

