Берінчик має сталеве серце та козацький дух: Красюк оцінив шанси українця на чемпіонський титул
Берінчик має сталеве серце та козацький дух: Красюк оцінив шанси українця на чемпіонський титул

Берінчик має сталеве серце та козацький дух: Красюк оцінив шанси українця на чемпіонський титул

Поєдинок Дениса Берінчика та чемпіона світу у трьох вагових категоріях Емануеля Наваррете відбудеться 18 травня в США. Для українського боксера це буде перша нагода поборотися за повноцінний чемпіонський титул.

Які шанси Берінчика на перемогу

Генеральний директор К2 Promotions Ukraine Олександр Красюк оцінив сильні якості українця. Досвід та бійцівський характер повинні допомогти Денису здобути перемогу.

"Мексиканець є суперчемпіоном WBO, на вагу нижчий міцний хлопець. Але як його можна порівняти з Денисом, якщо вони ще не вийшли на ринг. Звісно, є сильні та слабкі сторони у кожного з них.

Але той досвід, який має Берінчик, і той характер, сталеве серце, міцну нервову систему і цей бійцівський козацький дух Дениса, який ми бачили вже неодноразово у всіх його попередніх боях та й в житті, нам лише доводить цю позицію. Звісно, перемогу одержить найсильніший, той хто буде краще підготовлений 18 травня на ці 45 хвилин. Але Денис вже давно знаходиться у тренувальному таборі, і той обсяг роботи, який він виконує, дозволяє йому самому бути впевненому, виходячи у ринг", – розповів Красюк.

Промоутер зазначив, що вибір такого титулованого суперника для Берінчика був свідомим. Втім, український боксер має непогані шанси здобути перемогу.

Стосовно результату – ми не можемо його знати наперед, однак розуміємо що шанси є. І не просто якійсь ефемерні шанси, а абсолютно реальні шанси, тому що Денис і його тренер Єгор Голуб, його команда тверезо оцінюють ситуацію. Це був свідомий вибір, тому що у нас були і інші опції – наприклад, битися відразу за кілька поясів, але було прийнято рішення йти саме таким шляхом,
– зауважив Красюк.

Спекотний травень

  • Нагадаємо, що в один день з Денисом Берінчиком битиметься його друг Олександр Усик. Однак його поєдинок відбудеться в іншій локації – в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді. Усик та Ф'юрі визначать абсолютного чемпіона світу в хевівейті.
  • 12 травня в австралійському місті Перт Василь Ломаченко та Джордж Камбосос визначать володаря титулу IBF у легкій вазі.
Теги за темою
Бокс
Джерело матеріала
loader
loader