Олег Сенцов зворушливо привітав дружину із днем народження
Олег Сенцов зворушливо привітав дружину із днем народження

Олег Сенцов зворушливо привітав дружину із днем народження

Український режисер та експолітв'язень Олег Сенцов привітав свою дружину Вероніку Вельч із днем народження, який вона святкує сьогодні, 26 березня. Привітання він написав в Instagram та опублікував фото дружини.

- Сонечко, вітаю тебе з Днем народження! Дякую, що ти є в моєму житті! - написав Сенцов.

  • Олег Сенцов та юристка Вероніка Вельч одружилися влітку 2022 року. У листопаді того ж року у паринародився син Дем'ян. Вероніка народжувала у США, куди виїхала після початку повномасштабного вторгнення. Проте хлопчик там отримав українське громадянство, а за кілька місяців вони повернулися в Україну. Через це Сенцов побачив свого сина лише через кілька місяців після народження, і про зворушливу зустріч обраниця режисера також розповідала у соцмережах.
  • Як відомо, перша дружина Сенцова, Алла, від якої він має двох дітей - сина Владислава та доньку Аліну, залишилася в Криму. Ексдружина режисера прийняла анексію півострова Росією. У 2021 році в Олега Сенцова народилася донька від журналістки Юлії Бабич. Але, як розповів він згодом у Facebook, ці стосунки були "невдалими і нетривалими". Вероніка Вельч теж має старшого сина від попереднього шлюбу.
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Oleh Sentsov (@oleh_sentsov)

Теги за темою
Олег Сенцов
Джерело матеріала
loader
loader