У Чернігові пролунав вибух в автомобілі: є постраждалі. Фото
У Чернігові пролунав вибух в автомобілі: є постраждалі. Фото

У Чернігові пролунав вибух в автомобілі: є постраждалі. Фото

У Чернігові ввечері 13 лютого стався вибух у легковому автомобілі, в якому перебували двоє осіб. Чоловік і жінка постраждали й були госпіталізовані.

Інформація про інцидент надійшла до поліції близько 19:00. Про це повідомила у Facebook пресслужба ГУ НП України в Чернігівській області.

Там заявили, що вибух пролунав в одному з мікрорайонів міста. Офіційний Telegram-канал Чернігівської міськради уточнив, що вибух стався на вулиці Курсанта Єськова.

На місці події працювали слідчо-оперативні групи та керівництво Чернігівського райуправління поліції, копи-вибухотехніки, криміналістична лабораторія.

Правоохоронці зазначили, що всі обставини інциденту встановлюються.

У зв'язку з подією в районі, де пролунав вибух, тимчасово обмежували рух автотранспорту. Зокрема, було скорочено рух автобусного маршруту №37.

"Машини розвертаються на зупинці "Площа авіаторів" і не курсують до кінцевої "вул. Єськова", – повідомили в міській раді.

Як писав OBOZ.UA, вранці 8 лютого в Полтаві невідомі запустили салют у районі Білої альтанки. Місцеві жителі прокинулися від гучних вибухів.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
loader