Іспанці додають у крабовий салат незвичайний інгредієнт: салат виходить особливо пікантним
Іспанці додають у крабовий салат незвичайний інгредієнт: салат виходить особливо пікантним

Іспанці додають у крабовий салат незвичайний інгредієнт: салат виходить особливо пікантним

Дуже швидко та неймовірно апетитно

Здається, що звичніше рецепту салату з крабових паличок немає нічого. У його складі стандартні інгредієнти: крабові палички, консервована кукурудза, рис, варені яйця, свіжі огірки та майонез.

Сьогодні ми зі Shuba розповімо, як цей салат готують в Іспанії. Вся річ у тому, що він збирається шарами, а особливої пікантності страві надає сира морква. Здивуємо близьких незвичайним варіантом звичного салату?

Як приготувати салат з крабовими паличками по-іспанськи

Інгредієнти на 6 порцій:

  • крабові палички – 200 г;
  • картопля – 2 шт.;
  • яйця курячі – 3 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • сир твердий – 100 г;
  • майонез 72%, сіль – на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Крабові палички розморожуємо, чистимо та нарізаємо довільними шматочками.
  2. Картоплю відварюємо до готовності, чистимо і натираємо на великій тертці.
  3. Яйця відварюємо круто протягом 7-8 хвилин, даємо охолонути, чистимо і також натираємо на велику тертку.
  4. На дно великої миски викладаємо шарами: спочатку підготовлену картоплю (можна трохи посолити), далі – яйця, потім крабові палички, на них викладаємо натертий твердий сир, зверху – терта сира морква. Кожен шар змащуємо майонезом.

Готовий салат прикрашаємо листям петрушки та подаємо з улюбленим гарніром. Смачного!

Теги за темою
Іспанія
Джерело матеріала
loader