Дуже швидко та неймовірно апетитно
Здається, що звичніше рецепту салату з крабових паличок немає нічого. У його складі стандартні інгредієнти: крабові палички, консервована кукурудза, рис, варені яйця, свіжі огірки та майонез.
Сьогодні ми зі Shuba розповімо, як цей салат готують в Іспанії. Вся річ у тому, що він збирається шарами, а особливої пікантності страві надає сира морква. Здивуємо близьких незвичайним варіантом звичного салату?
Як приготувати салат з крабовими паличками по-іспанськи
Інгредієнти на 6 порцій:
- крабові палички – 200 г;
- картопля – 2 шт.;
- яйця курячі – 3 шт.;
- морква – 1 шт.;
- сир твердий – 100 г;
- майонез 72%, сіль – на свій смак.
Спосіб приготування:
- Крабові палички розморожуємо, чистимо та нарізаємо довільними шматочками.
- Картоплю відварюємо до готовності, чистимо і натираємо на великій тертці.
- Яйця відварюємо круто протягом 7-8 хвилин, даємо охолонути, чистимо і також натираємо на велику тертку.
- На дно великої миски викладаємо шарами: спочатку підготовлену картоплю (можна трохи посолити), далі – яйця, потім крабові палички, на них викладаємо натертий твердий сир, зверху – терта сира морква. Кожен шар змащуємо майонезом.
Готовий салат прикрашаємо листям петрушки та подаємо з улюбленим гарніром. Смачного!