Російський боксер зганьбився на ринзі, втікши від суперника
Російський боксер зганьбився на ринзі, втікши від суперника

Російський боксер зганьбився на ринзі, втікши від суперника

Росіянин перестав захищатись, відвернувшись від опонента

Днями у Ліверпулі (Велика Британія) відбувся вечір професійного боксу, в одному із поєдинків якого відбувся дебют місцевого бійця Стефена Кларка. Напередодні український боксер Артем Далакян втратив чемпіонський пояс.

Кларк дебютував у боксі в середній вазі (до 72,574 кг) у бою з російським джорніменом Васіфом Мамедовим. 34-річний росіянин не зумів нав’язати опір молодшому супернику, програвши технічним нокаутом у 3-му раунді.

У якийсь момент бою Кларк почав просто бити росіянина, після чого той розвернувся спиною до британця і ганебно втік до канатів, прикриваючи спину руками. Стефен завдав ще кількох ударів по обличчю Мамедова, після чого рефері зупинив поєдинок.

Кларк здобув першу перемогу, причому зробив це достроково. Васіф, у свою чергу, програв у 47-й раз, маючи у своєму послужному списку 3 перемоги та 5 нічиїх.

Раніше повідомлялося, що Василя Ломаченка підтримали росіяни після оголошення чемпіонського бою українця. Loma у травні 2023 року зі скандалом програв Девіну Хейні. Таким чином, українець двічі втратив нагоду стати абсолютним чемпіоном світу.

Теги за темою
Бокс
Джерело матеріала
loader