Тандир – це східна керамічна піч у формі великого глечика. Її виготовляють лише з екологічно чистої глини, повідомляє 24 Канал.
Про свою любов до стейків у тандирі глава держави розповідав ще раніше.
Я взагалі люблю готувати м'ясо на грилі, хоча дуже рідко це роблю. Обожнюю смак повністю просмаженого, не сухого товстого шматка м'яса,
– зазначав Зеленський.
Новий рік – чудова нагода приготувати улюблену страву президента. А з рецептом ми допоможемо.
Рецепт м'яса у тандирі
- Час: 45 хвилин
- Порцій: 2
Приготування:
- Яловичину наріжте на порційні шматки завтовшки 2 – 2,5 сантиметри.
- Висушіть м'ясо серветкою, після чого натріть спеціями.
- Тандир розігрійте до 80 градусів та помістіть туди стейки.
- Коли мине 8 – 10 хвилин, переверніть їх та готуйте ще 10 хвилин.
- Дістаньте м'ясо з тандира та дайте йому "відпочити" під кришкою мінімум 15 хвилин.
- Подавайте гарячим з улюбленими овочами та соусом.