Досить готувати з оселедця тільки "Шубу": з цієї риби вийдуть фантастичні канапе
Досить готувати з оселедця тільки "Шубу": з цієї риби вийдуть фантастичні канапе

Досить готувати з оселедця тільки "Шубу": з цієї риби вийдуть фантастичні канапе

Прикрасять не лише сімейний обід, а й святковий стіл

Як би ми не любили оселедець під "Шубою", але навіть класичну до новорічного столу страву хочеться урізноманітнити. Зараз з’являються оригінальні подачі класичного салату – наприклад, у вигляді ялинкових кульок.

Однак сьогодні разом із Shuba ми пропонуємо приготувати улюблений салат у вигляді незвичайних канапе. Для них вам краще заздалегідь відварити або запекти буряк і використовувати при приготуванні червону цибулю. Як бачите, в основні інгредієнти "Шуби" перетворюються на оригінальну страву, яка здивує вас та ваших гостей.

Як приготувати новорічні канапе з оселедцем

Інгредієнти на 5 порцій:

  • буряк варений — 1 шт.;
  • картопля — 4 шт.;
  • цибуля червона ріпчаста — 1 шт.;
  • оселедець, філе — 150 г;
  • гірчиця зерниста, зелень, сіль, перець чорний мелений, майонез 67% — на смак.

Спосіб приготування:

  1. Оселедець ретельно чистимо від кісток, нарізаємо невеликими шматочками. Цибулю чистимо, нарізаємо тонкими кільцями.
  2. Ретельно миємо картоплю, нарізаємо нетовстими кружальцями, солимо, перчимо, поливаємо олією, перемішуємо. Викладаємо підготовлену картоплю на деко і запікаємо до готовності.
  3. Чистимо варений буряк, натираємо на тертці. Додаємо до нього майонез та перемішуємо.
  4. Отриману бурякову масу розподіляємо по запеченій картоплі, зверху викладаємо шматочки зелені, прикрашаємо зеленню, зернистою гірчицею, цибулею та подаємо до столу.
Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала
loader
loader