Гості оближуть і тарілки, і пальці
Навряд чи ми уявляємо наш новорічний стіл без соковитої, ніжної картоплі. Тим більше страв з овочу неймовірна кількість: ми його смажимо, готуємо картопляне пюре та незвичайні запіканки, без картоплі не обійдеться багато різноманітних салатів.
Сьогодні ми разом із Ukr.Media запечемо картоплю у духовці з часником. Лише почувши фантастичний аромат, гості чекатимуть у духовки приготування цієї запашної страви. А спробувавши цю картоплю з неймовірним смаком і хрусткою скоринкою, вони точно захочуть дізнатися про ваш секретний рецепт.
Як приготувати запечену картоплю
Інгредієнти:
- картопля — 400 г;
- олія – 2 ст. л.;
- сіль — 1 ч. л.;
- часник сушений — 1 ч. л.
Спосіб приготування:
- Картоплю очищаємо від шкірки, ретельно миємо та нарізаємо довільними скибочками.
- В окремій мисці змішуємо сіль та часник.Отриману суміш додаємо в картоплю. Туди ж додаємо олію, ретельно все перемішуємо.
- Картоплю викладаємо на деко, застелене фольгою. Відправляємо його у розігріту до 200 градусів духовці на 20 хвилин.
- Готову картоплю викладаємо на блюдо, за бажанням прикрашаємо зеленню петрушки та подаємо на стіл.
Подаємо запечену картоплю з улюбленим соусом і насолоджуємося. Впевнені, що ніхто не залишиться байдужим.