Ідеальний гарнір: гості чекатимуть біля духовки, поки запечеться картопля
Ідеальний гарнір: гості чекатимуть біля духовки, поки запечеться картопля

Ідеальний гарнір: гості чекатимуть біля духовки, поки запечеться картопля

Гості оближуть і тарілки, і пальці

Навряд чи ми уявляємо наш новорічний стіл без соковитої, ніжної картоплі. Тим більше страв з овочу неймовірна кількість: ми його смажимо, готуємо картопляне пюре та незвичайні запіканки, без картоплі не обійдеться багато різноманітних салатів.

Сьогодні ми разом із Ukr.Media запечемо картоплю у духовці з часником. Лише почувши фантастичний аромат, гості чекатимуть у духовки приготування цієї запашної страви. А спробувавши цю картоплю з неймовірним смаком і хрусткою скоринкою, вони точно захочуть дізнатися про ваш секретний рецепт.

Як приготувати запечену картоплю

Інгредієнти:

  • картопля — 400 г;
  • олія – 2 ст. л.;
  • сіль — 1 ч. л.;
  • часник сушений — 1 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю очищаємо від шкірки, ретельно миємо та нарізаємо довільними скибочками.
  2. В окремій мисці змішуємо сіль та часник.Отриману суміш додаємо в картоплю. Туди ж додаємо олію, ретельно все перемішуємо.
  3. Картоплю викладаємо на деко, застелене фольгою. Відправляємо його у розігріту до 200 градусів духовці на 20 хвилин.
  4. Готову картоплю викладаємо на блюдо, за бажанням прикрашаємо зеленню петрушки та подаємо на стіл.

Подаємо запечену картоплю з улюбленим соусом і насолоджуємося. Впевнені, що ніхто не залишиться байдужим.

Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала
loader
loader