З таким печивом десерт не знадобиться навіть на святковому столі
З таким печивом десерт не знадобиться навіть на святковому столі

З таким печивом десерт не знадобиться навіть на святковому столі

Більше ніяких "танців з бубнів" на вашій кухні

Незабаром Новий рік і проходитиме він під заступництвом Зеленого Дерев’яного Дракона. Для нього важливо, що буде у вас на святковому столі.

Разом із Shuba ми пропонуємо зустріти Новий рік із пісковим печивом із легким вершковим та медовим присмаком. Це проста в приготуванні не вимагає особливих витрат, а готується просто та швидко. Вам потрібно в тісто додати трохи рослинної олії без запаху, сметани та меду – і печиво набуде незабутнього запаху та смаку.

Як приготувати пісочне печиво з медом на сметані

Інгредієнти на 3 порції:

  • мед — 150 г;
  • яйця курячі — 1 шт.;
  • сметана — 100 г;
  • рослинна олія — 40 мл;
  • борошно — 330 г;
  • сіль — 5 г;
  • сода харчова — 5 г.

Спосіб приготування:

  1. В окремій мисці змішуємо мед, яйце, сметану, рослинну олію без запаху, сіль та соду. Все ретельно перемішуємо.
  2. В отриману масу додаємо борошно і замішуємо тісто. Розкочуємо його на присипану муку поверхні товщиною до 5 мм. За допомогою фігурних форм вирізаємо печиво і перекладаємо на застелений пергаментом лист.
  3. Заготовки присипаємо цукром і відправляємо в духовку на 12-15 хвилин|мінути| при 180°С.

На новорічному столі буде доречний також десерт "Скляні фрукти". Він вразить всіх!

Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала