Мало хто знає про цей трюк з олів'є
Ми розповідали, що додати в "Олів’є", щоб салат став корисним. Тепер ділимось лайфхаком, який допоможе навіть класичну версію приготувати особливо смачно.
Секрет полягає у тому, щоб правильно приготувати овочі для салату. Традиційно моркву та картоплю для страви відварюють. Однак досвідчені кулінари рекомендують довести інгредієнти до готовності в інший спосіб. Розповідаємо про це разом з Pixelinform.
Як приготувати овочі в салат
Річ у тім, що для кращого смаку картоплю та моркву бажано не зварити, а запекти.
Перед відправленням у духовку овочі треба ретельно промити, посушити та загорнути у фольгу.
Такий підхід забезпечить одразу кілька цікавих результатів. По-перше, такий салат буде набагато апетитнішим, ніж страва, яку приготували стандартним способом.
А ще при обробці в духовці овочі зберігають користь. Також в результаті запікання в духовці і картопля, і морква набувають гарного зовнішнього вигляду.
Також таку картоплю та моркву буде зручніше нарізати. Овочеві кубики на виході будуть досить щільними, рівними. Також ми ділились простими та ефективними способами подати ікру на святковий стіл.