Все, що знадобиться для покращення смаку – батон
Важко уявити своє новорічне меню без такого знайомого та улюбленого олів’є. Рецептів його мабуть-невидимо і здається, що вигадати щось нове вже неможливо.
Однак ми з food.znaj.ua вирішили вас здивувати і додати в олив’є сухарики. Цей простий інгредієнт зробить смак знайомого салату дуже вишуканим. Таке олів’є точно прикрасить ваш святковий стіл та здивує ваших гостей.
Як приготувати олив’є з сухариками
Інгредієнти:
- батон (або покупні сухарики з будь-яким смаком) – 1 шт.;
- консервований зелений горошок – 200 г;
- варена ковбаса — 200 г;
- картопля — 3 шт.;
- морква — 1 шт.;
- мариновані огірки — 3 шт.;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- майонез — 60 г;
- сіль — 0.25 ч. л.;
- спеції та приправи — 0.5 ч. л.
Спосіб приготування:
- Овочі миємо, відварюємо до готовності і даємо охолонути. Чистимо і ріжемо невеликими кубиками і відправляємо в глибоку широку миску.
- Батон ріжемо невеликими кубиками, підсушуємо на сухій сковороді.
- Варену ковбасу ріжемо маленькими кубиками, мариновані огірки — дрібніше та відправляємо до овочів.
- З консервованого горошку зливаємо маринад і відправляємо його до інших компонентів.
- Цибулю чистимо, подрібнюємо і додаємо в салат.
- Все заправляємо майонезом, солимо, додаємо улюблені спеції та перемішуємо.
- Готовий олів’є подаємо, посипавши сухариками та за бажанням прикрасивши гілочкою зелені.
Раніше ми розповідали, як використовувати залишки їжі після новорічної ночі. Так ви заощадите свій бюджет.