Разом із салатом подавайте до столу блокноти та ручки: гості обов’язково захочуть дізнатися рецепт
Разом із салатом подавайте до столу блокноти та ручки: гості обов’язково захочуть дізнатися рецепт

Разом із салатом подавайте до столу блокноти та ручки: гості обов’язково захочуть дізнатися рецепт

Салат для любителів поєднання м’яса та фруктів

Щоб задобрити Дракона, кулінари вишукують найнезвичайніші та найсмачніші страви. Рецептом одного з таких ми сьогодні з вами поділимося.

Салат за рецептом "УНІАН" вам точно сподобається. Це незвичайне поєднання м’яса та фруктів не може нікого залишити байдужим. Така страва точно "оселиться" на вашому новорічному столі замість звичного олів’є.

Як приготувати салат з копченою куркою, ананасом та чорносливом.

Інгредієнти:

  • копчена курка — 400 г;
  • чорнослив — 100 г;
  • консервований ананас — 200 г;
  • твердий сир — 200 г;
  • волоські горіхи — 80 г;
  • курячі яйця — 2 шт.;
  • печериці — 300 г;
  • соняшникова олія — 1 ст. л.;
  • майонез — 100 г.

Спосіб приготування:

  1. Чорнослив замочуємо на 20 хвилин у гарячій воді, після чого нарізаємо.
  2. Яйця відварюємо круто, даємо охолонути, чистимо і нарізаємо кубиками.
  3. Печериці нарізаємо невеликими пластинами та обсмажуємо на сковороді з рослинною олією протягом 7-8 хвилин.
  4. Копчену курку та ананаси нарізаємо кубиками, сир натираємо на середній тертці, а горіхи подрібнюємо.
  5. У салатник шарами викладаємо курку, ананаси, яйця, смажені гриби та чорнослив. Кожен шар змащуємо майонезом, прикрашаємо тертим сиром та горіхами та подаємо до столу.

Раніше ми розповідали, чого не має бути на новорічному столі. Дракон точно не зрадіє такому частуванню.

Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала
loader