Ніякого рису та яєць у цьому крабовому салаті: найкращий рецепт до новорічного столу
Ніякого рису та яєць у цьому крабовому салаті: найкращий рецепт до новорічного столу

Ніякого рису та яєць у цьому крабовому салаті: найкращий рецепт до новорічного столу

Ви встигнете приготувати салат навіть за кілька хвилин до приходу гостей

Навряд чи зараз можна здивувати когось крабовим салатом. Кожен кулінар намагається урізноманітнити класичний рецепт.

Сьогодні ми з Shuba пропонуємо дивовижний варіант цієї страви – з пекінською капустою. З цією незвичайною стравою точно можна зустрічати гостей – вона точно стане зіркою навіть новорічного столу. До того ж ви можете урізноманітнити рецепт своїми улюбленими продуктами — наприклад, свіжим огірком, звареними круто яйця або оливками без кісточок.

Як приготувати крабовий салат з капустою

Інгредієнти на 4 порції:

  • капуста пекінська — 300 г;
  • крабові палички — 250 г;
  • консервована кукурудза — 250 г;
  • петрушка, пучок — 1/4 шт.;
  • кріп, пучок — 1/4 шт.;
  • сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Пекінську капусту ретельно моєму та сушимо. Нарізаємо її соломкою і відправляємо у велику салатницю.
  2. Крабові палички розморожуємо, чистимо, нарізаємо соломкою або кубиками та додаємо в салатницю.
  3. З консервованої кукурудзи зливаємо рідину та додаємо її в салат до інших інгредієнтів.
  4. Зелень також ретельно миємо, сушимо, подрібнюємо та відправляємо у салат.
  5. Заправляємо салат майонезом, солимо, перчимо, перемішуємо та подаємо до столу.

Раніше ми розповідали, як вибрати якісні крабові палички. Ці знання вам знадобляться.

Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала
loader