Ви встигнете приготувати салат навіть за кілька хвилин до приходу гостей
Навряд чи зараз можна здивувати когось крабовим салатом. Кожен кулінар намагається урізноманітнити класичний рецепт.
Сьогодні ми з Shuba пропонуємо дивовижний варіант цієї страви – з пекінською капустою. З цією незвичайною стравою точно можна зустрічати гостей – вона точно стане зіркою навіть новорічного столу. До того ж ви можете урізноманітнити рецепт своїми улюбленими продуктами — наприклад, свіжим огірком, звареними круто яйця або оливками без кісточок.
Як приготувати крабовий салат з капустою
Інгредієнти на 4 порції:
- капуста пекінська — 300 г;
- крабові палички — 250 г;
- консервована кукурудза — 250 г;
- петрушка, пучок — 1/4 шт.;
- кріп, пучок — 1/4 шт.;
- сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Пекінську капусту ретельно моєму та сушимо. Нарізаємо її соломкою і відправляємо у велику салатницю.
- Крабові палички розморожуємо, чистимо, нарізаємо соломкою або кубиками та додаємо в салатницю.
- З консервованої кукурудзи зливаємо рідину та додаємо її в салат до інших інгредієнтів.
- Зелень також ретельно миємо, сушимо, подрібнюємо та відправляємо у салат.
- Заправляємо салат майонезом, солимо, перчимо, перемішуємо та подаємо до столу.
Раніше ми розповідали, як вибрати якісні крабові палички. Ці знання вам знадобляться.