Приготуйте "Грибочки під шубою" — і до інших страв на святковому столі гості не доторкнуться
Приготуйте "Грибочки під шубою" — і до інших страв на святковому столі гості не доторкнуться

Приготуйте "Грибочки під шубою" — і до інших страв на святковому столі гості не доторкнуться

Не рецепт, а знахідка

Хто ж не хоче здивувати гостей під час новорічного гуляння? Саме тому ми ділимося різноманітними та незвичайними стравами, щоб ваше меню було дивовижним.

Сьогодні разом із Shuba ми розповімо про ще один фантастичний салат під назвою "Грибочки під шубою". У ньому немає ні грама м’яса — лише печериці, мариновані огірки, відварена картопля та тертий сир. Проте він здатний здивувати кожного, хто присутній на святі.

Як приготувати салат "Грибочки під шубою"

Інгредієнти на 7 порцій:

  • картопля — 3 шт.;
  • печериці — 300 г;
  • огірки мариновані — 200 г;
  • цибуля — 2 шт.;
  • твердий сир — 150 г;
  • яйця курячі — 4 г;
  • майонез 67%, сіль, перець чорний мелений, зелень — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю відварюємо в мундирах, охолоджуємо, чистимо, натираємо. Солимо, перчимо, додаємо дрібно нарізану зелень, ретельно перемішуємо.
  2. Яйця також варимо круто, чистимо і натираємо на тертці.
  3. Цибулю, огірки та гриби дрібно ріжемо, сир натираємо на тертці.
  4. Цибулю обсмажуємо на сковороді з олією протягом кількох хвилин, додаємо гриби та смажимо до готовності.
  5. У спеціальне кільце викладаємо шар картоплі, зверху – обсмажені гриби з цибулею, огірки, далі – шар тертих яєць. Все змащуємо майонезом, прикрашаємо тертим сиром, перчимо на смак і подаємо до столу.

А ось Дракона рекомендуємо здивувати незвичайним "Королівським салатом" за рецептом "Телеграфа". Від нього прийдуть у захват і гості.

Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала
loader
loader