Ні грама оселедця у цій святковій "Шубі": її замінить інший продукт
Ні грама оселедця у цій святковій "Шубі": її замінить інший продукт

Ні грама оселедця у цій святковій "Шубі": її замінить інший продукт

Страва, яка точно прикрасить святковий стіл

Складно уявити собі святковий стіл без класичного оселедця під "Шубою". Однак що робити, якщо улюблений салат набрид?

Замінити оселедець на шпроти – саме такий рецепт пропонує Shuba. Бюджетний, смачний і швидкий у приготуванні салат Шуба зі шпротами точно прикрасить собою святковий і звичайний стіл.

Як приготувати "Шубу" зі шпротами

Інгредієнти на 6 порцій:

  • шпроти — 240 г;
  • картопля — 2 шт.;
  • морква — 1 шт.;
  • буряк варений — 1-2 шт.;
  • цибуля — 1 шт.;
  • яйця курячі — 3-4 шт.;
  • майонез 67%, сіль — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Підготуйте усі інгредієнти. Яйця відваріть круто. Буряк ретельно помийте і відваріть до готовності. Окремо відваріть картоплю та моркву. Цибулю очистьте.
  2. Усі підготовлені інгредієнти очистьте та натріть в окремі миски. Також очистьте та натріть яйця.
  3. На плоску страву викладіть рівним шаром картоплю, поперчіть і посоліть за бажанням, змастіть його майонезом.
  4. У невелику миску викладіть шпроти, розімніть, додайте до них цибулю, перемішайте і викладіть рівним шаром на картоплю, змастіть майонезом.
  5. Зверху викладіть шар моркви, далі яйця та останнім шаром викладіть буряк. Кожен шар змастіть майонезом, зверху прикрасьте щіпкою тертих яєць та гілочкою зелені.

До речі, "Шубу" можна приготувати також у лаваші за рецептом "Телеграфа". Спробуйте і ви здивуєтеся.

Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала
loader
loader