Страва, яка точно прикрасить святковий стіл
Складно уявити собі святковий стіл без класичного оселедця під "Шубою". Однак що робити, якщо улюблений салат набрид?
Замінити оселедець на шпроти – саме такий рецепт пропонує Shuba. Бюджетний, смачний і швидкий у приготуванні салат Шуба зі шпротами точно прикрасить собою святковий і звичайний стіл.
Як приготувати "Шубу" зі шпротами
Інгредієнти на 6 порцій:
- шпроти — 240 г;
- картопля — 2 шт.;
- морква — 1 шт.;
- буряк варений — 1-2 шт.;
- цибуля — 1 шт.;
- яйця курячі — 3-4 шт.;
- майонез 67%, сіль — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Підготуйте усі інгредієнти. Яйця відваріть круто. Буряк ретельно помийте і відваріть до готовності. Окремо відваріть картоплю та моркву. Цибулю очистьте.
- Усі підготовлені інгредієнти очистьте та натріть в окремі миски. Також очистьте та натріть яйця.
- На плоску страву викладіть рівним шаром картоплю, поперчіть і посоліть за бажанням, змастіть його майонезом.
- У невелику миску викладіть шпроти, розімніть, додайте до них цибулю, перемішайте і викладіть рівним шаром на картоплю, змастіть майонезом.
- Зверху викладіть шар моркви, далі яйця та останнім шаром викладіть буряк. Кожен шар змастіть майонезом, зверху прикрасьте щіпкою тертих яєць та гілочкою зелені.
До речі, "Шубу" можна приготувати також у лаваші за рецептом "Телеграфа". Спробуйте і ви здивуєтеся.