Польські детективи в М'янмі знайшли викрадену 21-річну українку
Польські детективи в М'янмі знайшли викрадену 21-річну українку

Польські детективи в М'янмі знайшли викрадену 21-річну українку

Її намагаються врятувати

21 річна українка Богдана Кашпрук поїхала працювати у Таїланд дитячою аніматорко. Звідти її викрали злочинці та вивезли в М’янму. Дівчину намагаюсь евакуювати детективи та місцева влада.

Джерело: Телеграф.

Подробиці: Першим на сполох запив брат Богдани Тарас, після того, як його сестра перестала виходити на зв'язок, а потім взагалі повідомила, що стала жертвою злочинців. Оскільки хлопець живе у Польщі, то по допомогу звернувся до польських детективів. Вони двічі їздили в охоплену війною країну, щоб дізнатися більше. З’ясувалося, що злочинці запримітили Богдану на її роботі. Дівчина вільно володіла декількома мовами, тож її вирішили використати у шахрайських схемах та фінансових махінаціях. Дівчина не потрапила у сексуальне рабство, кажуть детективи.

Більш детально: Богдану утримують у М’янмі, у спеціальних “офісах” для викрадених людей. Їх під загрозою смертю змушують виконувати якусь роботу. Та детективи вийшли на викраденої українки. Богдана, знаючи кілька мов, мала спілкуватися телефоном з контрагентами злочинців з усього світу. Але маючи доступ до телефону, вона не може викликати допомогу: місцева поліція співпрацює зі злочинцями. Дівчина двічі пробувала втекти, але її повертали та жорстоко били. Нині дівчину спільно з різними організаціями намагаються врятувати, розглядають навіть варіант викупу.

Джерело матеріала
loader