Шевченко офіційно став кандидатом на пост президента УАФ
Шевченко офіційно став кандидатом на пост президента УАФ

Шевченко офіційно став кандидатом на пост президента УАФ

Шевченко офіційно став кандидатом на пост президента УАФ

Вибори мають відбутися у січні.

Виконком Української асоціації футболу (УАФ) на основі звернень членів організації затвердив проведення позачергового Конгресу, на якому відбудуться вибори нового президента організації.

Як повідомив офіційний сайт УАФ, засідання відбудеться 25 січня. При цьому станом на 12 грудня отримано протоколи від 14 постійних членів УАФ, які висунули кандидатуру колишнього футболіста та тренера Андрія Шевченка на пост президента.

Для затвердження кандидатури потрібна третина голосів членів, яких всього 27. Таким чином Шевченко офіційно став кандидатом на майбутніх виборах.

"Розвиток футболу, розвиток українських спортсменів є важливим та відповідальним завданням, що потребує уваги. Особливо її потребує позиція України на міжнародній спортивній арені, захист наших прав, нові партнерства та горизонти, які нас посилять.

Я дякую за висловлену довіру та приймаю пропозицію балотуватися на пост президента УАФ. Беру час на підготовку програми та підбір команди, планую зустрітися з представниками всіх регіональних федерацій", – написав Шевченко на своїй сторінці у Facebook.

Андрій Шевченко завершив ігрову кар'єру у 2012 році, після чого встиг попрацювати асистентом та головним тренером збірної України, а також наставником італійського клубу "Дженоа".

Нагадаємо, чинний президент УАФ Андрій Павелко перебуває під слідством. Він та генсек УАФ Юрій Запісоцький є фігурантами справи про корупцію, пов'язану з виготовленням штучної трави для футбольних полів. Минулого літа обох фігурантів було відправлено до СІЗО.

Раніше повідомлялося про те, що УАФ усунула двох арбітрів після призначення помилкового пенальті на користь "Шахтаря".

Джерело матеріала
loader
loader