Розлетиться першою навіть на святковому столі: рецепт намазки, яку будуть їсти ложками
Розлетиться першою навіть на святковому столі: рецепт намазки, яку будуть їсти ложками

Розлетиться першою навіть на святковому столі: рецепт намазки, яку будуть їсти ложками

Раз-два — і ви вже їсте

І на святковому столі, і під час сімейного обіду чи вечері найрізноманітніші намазки завжди будуть актуальними. Готуються вони легко, але завжди підкорюють нас своїм смаком.

Сьогодні разом із "Господинькою" ми приготуємо фантастично смачну та пікантну намазку. Навіть на новорічному столі серед великої кількості смаколиків її з’їдять першою. Якщо не вірите – перевірте!

Як приготувати намазку з сардинами

Інгредієнти:

  • консерви "Сардіна" — 240 г
  • яйця курячі – 2 шт.;
  • білий хліб – 15 скибочок;
  • часник – 2 зубчики;
  • майонез – 50 г;
  • цибуля зелена – 20 г;
  • яйця перепелині – 3 шт.;
  • рослинна олія – для смаження.

Спосіб приготування:

  1. Розігріваємо сковороду з олією і з обох боків обсмажуємо хліб до золотистого кольору. Підсушуємо грінки на паперовому рушнику і з обох боків натираємо часником.
  2. Курячі яйця відварюємо, чистимо і натираємо на тертці. Відправляємо до них консерви, додаємо майонез і ретельно перемішуємо вилкою.
  3. Начинку викладаємо на грінки, прикрашаємо вареними перепелиними яйцями, зеленню і подаємо на стіл.

А якщо додати до буряків два інгредієнти, вийде незвичайна страва. Його можна подавати як салат і як намазку.

Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала
loader