Готуйте одразу подвійну порцію цього салату
Невдовзі Новий рік. Кожен кулінар уже у пошуках рецептів найрізноманітніших трав до святкового столу, які змогли б здивувати рідних та друзів на різдвяні та новорічні застілля.
Сьогодні ми разом з "УНІАН" приготуємо незвичайний салат із куркою та ананасами. Саме яскравий на смак ананас чудово прикрасить цю страву і додасть їй цікавої кисло-солодкої нотки. Фантастичний смак – саме та причина, через яку цю страву люблять подавати до святкового столу.
Як приготувати салат з копченою грудинкою та ананасами
Інгредієнти:
- копчена куряча грудинка — 250 г;
- ананаси — 200 г;
- твердий сир — 100 г;
- яйця — 3 шт.;
- майонез – 3 ст. л.;
- перець чорний мелений — щіпка.
Спосіб приготування:
- Копчену курячу грудку чистимо від шкіри та нарізаємо невеликими кубиками.
- Яйця відварюємо круто, даємо охолонути, очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками.
- Консервовані ананаси дістаємо із банки, обсушуємо і нарізаємо невеликими кубиками.
- Твердий сир натираємо на великій тертці.
- У салатнику змішуємо нарізане копчене м’ясо, ананаси, сир та яйця. Перчимо за бажанням, заправляємо майонезом, ретельно перемішуємо і подаємо до столу.
Раніше ми розповідали, які страви мають стояти на новорічному столі. Так ви точно задобрите Дракона.