/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2Fb9b2ff29e27ac77b3f2b2082f51f6ee3.jpg)
"Королівська" шуба: дракон буде у захваті від такого салату на новорічному столі
Цікава варіація класичного нудного салату
Ми розповідали процікаву варіацію класичного салату "Олів’є". Тепер ділимось особливо розкішним рецептом "Оселедця під шубою".
Блогерка vitala_foodblog радить замінити оселедець засоленим лососем. Такий салат в порівнянні зі звичайним має особливий смак та розкішний вигляд. Також смачніше буде, якщо запікати овочі, а не варити, так вони будуть смачніші, солодші.
Інгредієнти:
- 2 картоплі
- 1 морква
- 1 буряк
- 0,5 цибулі (маринуємо в оцті з цукром та сіллю)
- 150 г червоної слабосоленої риби
- Майонез
- Зелень
Спосіб приготування:
- Овочі ретельно миємо. Загортаємо їх у фольгу та запікаємо до готовності.
- Охолоджуємо, чистимо та натираємо на тертці (кожен окремо). Цибулю чистимо, нарізаємо.
- Накришену цибулю викладаємо в невелику мисочку. Заливаємо в рівних пропорціях водою та оцтом, додаємо цукор та сіль, все перемішуємо та відставляємо.
- Рибу нарізаємо невеликими шматочками. Підготуємо таріль для викладання салату та кондитерське кільце (за бажанням).
- Ставимо кільце на таріль та починаємо викладати салат. Першим шаром кладемо терту картоплю. Присолюємо її, змащуємо майонезом.
- Наверх викладаємо нарізану рибу, теж додаємо невеликий шар майонезу. Наступною викладаємо цибулю, з якої злили маринад.
- На цибулевому шарі розподіляємо моркву. Теж підсолюємо, покриваємо майонезом. Наверх "шуби" кладемо шар буряку, змащуємо його майонезом та прикрашаємо — зеленню, шматочками риби.
View this post on Instagram

