Розкішний салат: цю оригінальну "Лисячу шубу" ви будете готувати на всі свята
Розкішний салат: цю оригінальну "Лисячу шубу" ви будете готувати на всі свята

Розкішний салат: цю оригінальну "Лисячу шубу" ви будете готувати на всі свята

Закуска виходить неймовірно смачна

Ми розповідали, як приготувати простий салат "Попелюшка". Тепер ділимось рецептом чудової закуски "Лисяча шуба", що стане окрасою будь-якого столу.

Цей салат – унікальне поєднання філе червоної рибки, ароматних овочів та ніжної майонезної пікантності. Рецептом поділились на hyser.com.ua.

Інгредієнти:

  • 250 г готової запеченої горбуші
  • 2 варені картоплини
  • 2 маленькі варені морквини
  • 3 курячі яйця
  • 100 г майонезу
  • половина червоної цибулі
  • лимон та петрушка для прикраси

Спосіб приготування:

  1. Моркву, картоплю та яйця миємо та відварюємо. Готуємо горбушу, якщо вона буде саме запечена – це додасть особливого смаку.
  2. Коли овочі охолонуть, можна нарізати. Очищаємо і в окремі тарілочки натираємо моркву, картоплю та яйця. Подрібнюємо горбушу, розділяючи її на маленькі шматочки.
  3. Викладаємо салат шарами. Для цього використовуємо роз'ємне кільце, ставимо його на пласку таріль.
  4. На дно тарілки кладемо половину натертої картоплі. Посипаємо її меленим перцем.
  5. Збиваємо білки з невеликою кількістю майонезу. Половину заправки розміщуємо поверх картоплі.
  6. Потім викладаємо половину нашаткованої червоної цибулі. Наступним шаром кладемо половину подрібненої горбуші.
  7. Рибу посипаємо жовтками, змащуємо майонезом і укладаємо половину натертої моркви. Повторюємо всі шари в тій же послідовності.
  8. Поміщаємо салат у холодильник на пару годин — шари повинні просочитися.

Цей салат "Лисяча шубка" з червоною рибою має чудовий вигляд та смак. Також ми ділились рецептом чудової закуски з креветок.

Теги за темою
Новий рік
Джерело матеріала
loader
loader