Закуска виходить неймовірно смачна
Ми розповідали, як приготувати простий салат "Попелюшка". Тепер ділимось рецептом чудової закуски "Лисяча шуба", що стане окрасою будь-якого столу.
Цей салат – унікальне поєднання філе червоної рибки, ароматних овочів та ніжної майонезної пікантності. Рецептом поділились на hyser.com.ua.
Інгредієнти:
- 250 г готової запеченої горбуші
- 2 варені картоплини
- 2 маленькі варені морквини
- 3 курячі яйця
- 100 г майонезу
- половина червоної цибулі
- лимон та петрушка для прикраси
Спосіб приготування:
- Моркву, картоплю та яйця миємо та відварюємо. Готуємо горбушу, якщо вона буде саме запечена – це додасть особливого смаку.
- Коли овочі охолонуть, можна нарізати. Очищаємо і в окремі тарілочки натираємо моркву, картоплю та яйця. Подрібнюємо горбушу, розділяючи її на маленькі шматочки.
- Викладаємо салат шарами. Для цього використовуємо роз'ємне кільце, ставимо його на пласку таріль.
- На дно тарілки кладемо половину натертої картоплі. Посипаємо її меленим перцем.
- Збиваємо білки з невеликою кількістю майонезу. Половину заправки розміщуємо поверх картоплі.
- Потім викладаємо половину нашаткованої червоної цибулі. Наступним шаром кладемо половину подрібненої горбуші.
- Рибу посипаємо жовтками, змащуємо майонезом і укладаємо половину натертої моркви. Повторюємо всі шари в тій же послідовності.
- Поміщаємо салат у холодильник на пару годин — шари повинні просочитися.
Цей салат "Лисяча шубка" з червоною рибою має чудовий вигляд та смак. Також ми ділились рецептом чудової закуски з креветок.