У Литві оселедець люблять додавати до салату: незвичайний рецепт страви
У Литві оселедець люблять додавати до салату: незвичайний рецепт страви

У Литві оселедець люблять додавати до салату: незвичайний рецепт страви

Підходить і для тих, хто на дієті, і для тих, хто дотримується посту

Що може бути простішим, ніж приготувати салат? Варто лише нарізати потрібні інгредієнти, заправити улюбленим соусом і подати на стіл. Однак навіть найулюбленіші страви іноді набридають. І якщо ви готували навіть салат "Соломка" та салат із сирого буряка, пропонуємо урізноманітнити ваше меню.

Сьогодні ми разом з "УНІАН" приготуємо улюблений у Литві салат — з оселедцем. Такою смакотою ви точно побалуєте своїх близьких. До того ж він підійде і для тих, хто на дієті, і для тих, хто дотримується посту.

Як приготувати салат з оселедцем

Інгредієнти:

  • 1 слабосолоний оселедець;
  • 3 середніх моркви;
  • 3 середні цибулини;
  • 500 грамів печериць;
  • рослинна олія;
  • кріп.

Спосіб приготування:

  1. Оселедець очищаємо від шкіри, кісток та шкірки. Філе нарізаємо смужками.
  2. Після цього підготуємо інші інгредієнти. Моркву та цибулю чистимо, моєму і. Моркву натираємо на тертці, а цибулю нарізаємо тонкими півкільцями. Гриби нарізаємо на тонкі платівки. Зелень дрібно нарізаємо.
  3. На сковороді з олією підсмажуємо цибулю, моркву та печериці. Даємо овочам охолонути та потім забираємо на півгодини в холодильник.
  4. Підготовлені овочі викладаємо в салатник, додаємо нарізаний оселедець. Все прикрашаємо кропом та подаємо до столу.

Рекомендуємо також приготувати незвичайний "дитячий" олів’є за рецептом "Телеграфа". Цю корисну страву полюблять ваші дітки.

Теги за темою
Литва
Джерело матеріала
loader
loader