В Одесі продають нерухомість "по-багатому": як виглядають вілли за мільйони
В Одесі продають нерухомість "по-багатому": як виглядають вілли за мільйони

В Одесі продають нерухомість "по-багатому": як виглядають вілли за мільйони

Таку нерухомість дозволити собі можуть далеко не всі

У світі нерухомості Одеса займає особливе місце, тут будують елітні особняки, ціни на які стартують від кількох мільйонів доларів. Vesti.ua зібрали топ-3 найдорожчих будинків в Одесі, які виставили на продаж.

Ексклюзивний будинок за 3,5 млн доларів

Він розташований у закритому кооперативі біля моря на 11 ст. Великого Фонтану. Будинок збудований з керамоблоків, дах – натуральна черепиця. Особняк оздоблений мармуром, гранітом та іншими натуральними матеріалами. Два житлові поверхи, кожен по 200 м кв. та цокольний поверх. Всі меблі – італійські бренди, вся техніка – Міллі. Правильна прямокутна ділянка 20 соток із ландшафтним дизайном. Літня альтанка біля басейну. Гараж на 2 авто.

В Одесі продають нерухомість по-багатому: як виглядають вілли за мільйони - фото 1

Елітна вілла за 4 млн доларів

Вілла розташована в 1-й лінії до моря на Великому Фонтані в закритому кооперативі, що охороняється. Відомо, що будівля у трьох рівнях. На першому поверсі — кухня-їдальня, вітальня та ванна кімната. На другому поверсі чотири спальні. Одна з них зі своїм санвузлом та гардеробною. Між 1-м та 2-м ігрова кімната та спортзал. На цокольному поверсі кімната відпочинку, сауна та камінний зал. Загальна площа будинку – 500 м кв., усієї ділянки – 20 соток.

Приватна резиденція на Фонтані за 7 млн доларів

Маєток розташований на ділянці 30 соток. Загальна площа будівель – 1500 кв.м. Основний будинок площею 870 м, а всі інші приміщення належать до нежитлової зони. Там розташовані приміщення, гостьовий будинок, паркінг на 6 автомобілів, автомийка, дизельна генераторна і котельня. Також у складі цього маєтку є величезний лазневий комплекс.

На першому поверсі розташовані камінний зал, кухня, їдальня, барбекю та лазневий комплекс. На другому поверсі будинку три майстер-спальні, кожна зі своїм санвузлом та гардеробною кімнатою, а також з виходом на терасу. Є спортивний зал з американським більярдом та ігрова кімната. Весь будинок обладнаний акустичною системою та системою контролю клімату.

В Одесі продають нерухомість по-багатому: як виглядають вілли за мільйони - фото 2

В Одесі продають нерухомість по-багатому: як виглядають вілли за мільйони - фото 3

 

Джерело матеріала
loader