![У Вірменії на приготування сніданку витрачають п’ять хвилин — просто вони мають цей рецепт](https://thumbor.my.ua/AJ_3aqyohplOKcqyTHGQTHxUe-A=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F45%2F43c59d6287455afb02106c8b7a306b98.jpg)
У Вірменії на приготування сніданку витрачають п’ять хвилин — просто вони мають цей рецепт
З таким сніданком ви і на роботу не запізнитеся, і ситно поснідаєте
Дуже важливо, щоб перший прийом їжі був ситним, смачним та швидким у приготуванні. Якщо ви вже снідали панкейками з сиром, кропом та грибами, пропонуємо сьогодні поснідати по-вірменськи лавашем із цибулею та яйцем.
Такий сніданок за рецептом "Важно знать" може зробити будь-який похмурий ранок оптимістичним та бадьорим. Для такої апетитної страви знадобиться кілька звичайних компонентів. Цей лаваш також може бути чудовою заготівлею для офісного обіду або шкільного полуденка для дитини — навіть у холодному вигляді вона буде такою ж апетитною.
Як приготувати лаваш з яйцем і цибулею
Інгредієнти:
- 1 аркуш лаваша;
- 200 г твердого сиру чи бринзи;
- 1 пучок зеленої цибулі;
- кріп до свого смаку;
- 1 яйце;
- олія для смаження.
Спосіб приготування:
- Розігрійте сковороду з олією.
- У мисці виделкою збийте яйце, трохи посоліть за бажанням
- Сир натріть або тонко наріжте. Зелену цибулю дрібно наріжте, змішайте з яйцем.
- На розігріту сковороду покладіть лист лаваша, вилийте на нього яйце і викладіть сир, накрийте кришкою і смажте 2 хвилини.
- Через вказаний час загорніть лаваш і переверніть на інший бік, посмажте до золотистого кольору.
Готовий лаваш розріжте на дві частини, посипте кропом та подавайте з улюбленим соусом за рецептом "Телеграфа". Смачного.
![loader](/files/images/preloader.gif)
![loader](/files/images/preloader.gif)