Ніж у спину: у Вінниці поранили співробітника поліції
Ніж у спину: у Вінниці поранили співробітника поліції

Ніж у спину: у Вінниці поранили співробітника поліції

Поліцейський екіпаж відреагував на сигнал про домашнє насильство

У Вінниці наряд поліції приїхав на виклик, щоб перевірити отриманий сигнал про домашнє насильство. Раптово підозрюваний чоловік вихопив ніж і метнув його в спину поліцейському. 

Джерело: відділ комунікації поліції

Подробиці: Повідомляється, що до поліції звернулася жителька обласного центру, яка поскаржилася, що 40-річний співмешканець чинить щодо неї домашнє насильство. На місце події прибув екіпаж поліції. Під час з'ясування обставин інциденту на вулиці біля домоволодіння кривдник жінки кинув у спину співробітнику поліції ніж, який влучив у верхню частину спини, поверх бронежилета. 27-річного поліцейського з отриманими тілесними ушкодженнями було доправлено до лікарні.

Деталі: Зловмисника затримано. Йому повідомили про підозру в умисному заподіянні працівникові правоохоронних органів тілесних ушкоджень під час виконання цим працівником службових обов'язків (ч. 2 ст. 345 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до п'яти років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Джерело матеріала
loader
loader