Ломаченко вперше прокоментував поразку від Хейні
Ломаченко вперше прокоментував поразку від Хейні

Ломаченко вперше прокоментував поразку від Хейні

Колишній чемпіон світу у трьох дивізіонах Василь Ломаченко (17-3, 11 КО) не розуміє, чому програв за володарю титулів WBO, WBC, IBF, WBA у легкій вазі Девіну Хейні (30-0, 15 КО). Під час прес-конференції Лома не зміг відповісти на запитання журналіста, що йому потрібно було зробити у рингу, щоб завоювати пояси.

Що мені потрібно зробити, щоб судді віддали мені перевагу? Це гарне питання. Я не знаю. Коли я б'юся, то, повертаючись після кожного раунду у свій кут, я розумію: "Добре, це мій раунд", - цитує Лому fightnews.info.

Василь зізнався, що коли виходив на 12-й раунд, то розумів, що може більше зосередитись на захисті та віддати супернику цей раунд.

"Тому що він мені не потрібен, оскільки я виграв в 11-му. Мені так здається, я не стверджую. Але під час 11-го раунду я розумів, що він мій. Я не знаю. Можливо, я не розуміюся на боксі" , – зазначив українець.

Лома вважає, що один момент, коли він вразив Хейні.

"Здається, у десятому раунді - я не пам'ятаю на сто відсотків. Але одного разу я побачив, що він опинився в поганій ситуації. Однак я розумів, що маю і далі дотримуватися своєї стратегії та сфокусуватися на ній", - зізнався боксер з України.

Василь не погодився з тим, що поводився брудно.

"Ви подивилися бій. Чи бачили ви з мого боку якісь брудні моменти? Це відповідь на запитання, чи я брудний боєць. Можливо, він намагався грати в психологічні ігри. Можливо, це було частиною його плану. Краще запитайте його, що він мав на увазі, бо я не розумію", - підсумував Ломаченко на прес-конференції після бою з Хейні.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Чи не ведіться на фейки!

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader