Стало відомо, які гонорари зароблять Ломаченко та Гейні за чемпіонський поєдинок
Стало відомо, які гонорари зароблять Ломаченко та Гейні за чемпіонський поєдинок

Стало відомо, які гонорари зароблять Ломаченко та Гейні за чемпіонський поєдинок

На двох боксери гарантовано отримають сім мільйонів доларів.

Оприлюднено гонорари українця Василя Ломаченка та американця Девіна Гейні за прийдешній бій, на кону в якому стоятиме звання абсолютного чемпіона світу в легкій вазі.

Як повідомляє ESPN, Ломаченко гарантовано заробить за бій три мільйони доларів, тоді як Гейні отримає більше, ніж його суперник з України – чотири мільйони доларів.

Проте, Гейні ризикує отримати штраф за те, що він штовхнув Ломаченка під час фінальної дуелі поглядів. Через це гонорар абсолютного чемпіона світу може зменшитися.

Поєдинок між Ломаченком і Гейні відбудеться в ніч проти 21 травня на арені MGM Grand у Лас-Вегасі. На кону стоятимуть всі пояси легкого дивізіону, які належать американцю. Онлайн-трансляція бою доступна на нашому сайті.

  • Для Ломаченка це буде перший бій від жовтня минулого року. Тоді Василь здобув перемогу над американцем Джемейном Ортісом. На рахунку 35-річного українця 17 перемог (11 – нокаутом) і 2 поразки на професійному ринзі.
  • Гейні востаннє боксував також у жовтні 2022-го, коли повторно переміг австралійця Джорджа Камбососа та захистив титули WBC, WBA Super, IBF та WBO у легкій вазі. У послужному списку 24-річного американця 29 перемог (15 – нокаутом) у 29 поєдинках на профірингу.

Гейні – Ломаченко: букмекери визначили фаворита бою за звання абсолютного чемпіона світу

"Тільки Бог може щось змінити": Ломаченко висловився про війну Росії проти України

"Побачите, як я поб'ю аматора": абсолютний чемпіон світу Гейні пообіцяв знищити Ломаченка

Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader