Сценарій п’ятого сезону "Дивних див" змусив керівників Netflix плакати
Сценарій п’ятого сезону "Дивних див" змусив керівників Netflix плакати

Сценарій п’ятого сезону "Дивних див" змусив керівників Netflix плакати

Творці "Дивних див" Метт і Росс Даффери розповіли про фінальний п’ятий сезон серіалу. Брати зазначили, що керівники компанії Netflix плакали після ознайомлення зі сценарієм останнього сезону шоу.

Деталі

Брати Даффери обговорили свій прогрес у фінальному сезоні під час дискусії в Tudum Theatre Netflix у Лос-Анджелесі, де до них приєдналися продюсер Шон Леві та учасники акторського складу Калеб Маклафлін, Джозеф Квінн, Джеймі Кемпбелл Бауер, Пріа Фергюсон, Едуардо Франко та Міллі Боббі Браун. Росс Даффер зазначив:

Ми здали перший сценарій пару тижнів тому, і зараз ми працюємо над другим. Попереду все йде на повну. Я пам’ятаю, що в першому сезоні ми були просто вражені, що Netflix взагалі дозволив нам це зробити, але в другому сезоні ми разом зі сценаристами розробили загальний план і передісторію всього цього і переконалися, що перевернемо з ніг на голову все, що було.

Росс Даффер також розповів, що у четвертому сезоні було розкрито багато секретів, але п'ятий також зможе здивувати глядачів. Він підкреслив, що у них залишилось багато живих персонажів, арки яких необхідно завершити у фінальному сезоні.

Брати також зазначили, що кілька людей знають, чим закінчиться серіал, після того, як вони представили сценарій останнього сезону Netflix під час двогодинної зустрічі. Метт Даффер заявив: 

Ми дійсно змусили наших керівників плакати і я вважаю, що це хороший знак. Єдині інші випадки, коли я бачив, як вони плачуть, були бюджетні збори.

Минулого тижня Netflix оприлюднив назву першого епізоду п’ятого сезону: "Chapter One: The Crawl" (Глава перша: Плазування), що викликало у фанатыв обнадійливі припущення про долю персонажа Едді Мансона (Джозеф Квін). Очікується, що зйомки п’ятого сезону Stranger Things розпочнуться у 2023 році. Дата виходу ще не оголошена.

Джерело матеріала
loader
loader