ЧНУ-Ок-Ойл серед лідерів у Чемпіонаті України
ЧНУ-Ок-Ойл серед лідерів у Чемпіонаті України

ЧНУ-Ок-Ойл серед лідерів у Чемпіонаті України

18-20 лютого в м. Нетішин Хмельницької області проходив ІV тур Чемпіонату України Dmart з волейболу серед чоловічих команд Другої ліги.

У перший день змагань ВК «Ірпінь» (м. Ірпінь) зустрічався з ВК «ЧНУ-Ок-Ойл» (м. Чернівці). Результат зустрічі – 1:3 (22:25, 25:22, 23:25, 22:25) на користь команди з Чернівців.

У другий ігровий день «ЧНУ-Ок-Ойл» змагався з командою ВК «Біоресурс» (м. Житомир). Матч закінчився з рахунком 2:3 (25:23, 27:29, 25:19, 23:25, 11:15) на користь житомирської команди. Про це йдеться на сайті ЧНУ ім. Юрія Федьковича.

Після чотирьох турів наша команда з 17 очками посідає третє місце в групі А.

Склад буковинської команди сформований зі студентів факультетів (економічного; фізичної культури та здоров’я людини; педагогіки, психології та соціальної роботи; математики та інформатики) й навчально-наукового інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, а саме: Сергія Турецького, Ігоря Тодосійчука, Богдана Цуркана, Андрія Данелюка, Олександра Корчака, Миколи Мосіна, Євгена Васкана, Анатолія Дилея, Манолія Мігайчука, Костянтина Кузя, Максима Кривого.

Велика вдячність вболівальникам за підтримку й віру в команду, а також ректору Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Роману Петришину і меценату команди Євгену Цурику за можливість брати участь у Чемпіонаті України.

Ігри V туру ВК «ЧНУ-Ок-Ойл» зіграє 4–6 березня у м. Чернівці.

Теги за темою
новини Чернівців Чернівці чемпіонат України
Джерело матеріала
loader
loader