Переможець "Україна має талант" довів Ксенію Мішину до сліз
Переможець "Україна має талант" довів Ксенію Мішину до сліз

Переможець "Україна має талант" довів Ксенію Мішину до сліз

Цієї суботи, 25 грудня, у прямому ефірі телеканалу СТБ глядачі обрали переможця проєкту "Україна має талант". Ним став 13-річний Артем Фесько, який ще з відбору зачепив усіх своїм неймовірним голосом і оперним виконанням.

Друге місце зайняли музиканти з гурту Zapal. Андрій, Іван та Олексій грають на традиційних народних інструментах - цимбалах та кахоні. У фіналі "Україна має талант" хлопці вчергове довели, що українські традиції прекрасно поєднуються з сьогоденням. У фінальному виступі Zapal поєднали кілька вже народних українських пісень. Почали з різдвяного Щердрика, а закінчили хітами українських зірок – "Океан Ельзи", Kazka, Кузьма Скрябін, Руслана.

Переможець "Україна має талант" довів Ксенію Мішину до сліз - Фото 1
Zapal. Скріншот "Україна має талант"

Бронзу нового сезону "Україна має талант" отримав ще один юний співак – 14-річний одесит Артем Галіс, який виконує рок-оперу.

Переможець "Україна має талант" довів Ксенію Мішину до сліз - Фото 2
Артем Галіс. Скріншот "Україна має талант"

Також за перемогу у фіналі боролися Mind2Mind, Михайло Макаров, Наталя Лебердюк та Денис Матросов, Ельдар Юлдашев, Дмитро Політов, Станіслав Скочко, Євген Ємельяненко та Влада Камишникова, Єлизавета Крутикова.

Ксенія Мішина розплакалася

За фіналом пильно спостерігали судді "Україна має талант". Женя Кот, Ксенія Мішина та Сергій Притула пишалися своїми вихованцями. Особливо сильно їх розчулив виступ майбутнього переможця. У цей вечір Артем Фесько заспівав Ave Maria. Йому аплодували стоячи. Одна із суддів Ксенія Мішина не втримала емоцій і розплакалася.

"Це прямо в саме серце! Бог нагородив тебе просто ангельським голосом та неймовірним талантом… Такий трепет, просто мурашки йшли тілом. Це феноменально. Це дуже красиво… Для мене честь, слухати тебе", - прокоментувала виступ Артема акторка.

Нагадаємо, що призовий фонд шоу цього року становить 250 тисяч гривень.

Нагадаємо, як суддю "Україна має талант" вигнали в прямому ефірі через дружину.

Читайте також, що афроамериканець підкорив "Україна має талант" чистою українською.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Джерело матеріала
Автор статті
Цибуля Надія
Цибуля Надія
Редактор новин
loader
loader