"Живемо вже майже три роки": Алан Бадоєв возз'єднався з Ольгою Навроцькою
"Живемо вже майже три роки": Алан Бадоєв возз'єднався з Ольгою Навроцькою

"Живемо вже майже три роки": Алан Бадоєв возз'єднався з Ольгою Навроцькою

Бадоєв заінтригував шанувальників своєю заявою.

Український відомий режисер Алан Бадоєв поділився з підписниками, що розпочав спільний проєкт разом з українською письменницею і дизайнеркою Ольгою Навроцькою.

На своїй сторінці в соцмережах Алан опублікував кадри з Ольгою і зазначив, що вони вже майже три роки "живуть з надважливим проектом".

"Буває так, що небо дарує тобі одну людину двічі, але в різні моменти життя. Саме так у нас з Олею Навроцькою. Після 10 яскравих років створення кліпів у минулому ми зустрілися знову, щоб цього разу бути поруч у створенні надважливого проєкту, з яким живемо вже майже три роки. Саме сьогодні разом із моєю музою, подругою, партнеркою ми розпочинаємо особливу осінь", - написав режисер, але не уточнив деталі нової роботи.

Хто такий Алан Бадоєв?

Алан Бадоєв - український режисер, кліпмейкер і продюсер. Зняв понад 250 кліпів для українських і зарубіжних зірок. Був ведучим пілотного сезону популярного тревел-шоу "Орел і решка". Під час повномасштабної війни в Україні чітко позначив свою проукраїнську позицію. Зняв документальний фільм-хроніку "Довга доба", присвячений виживанню українців під час війни та їхньому опору окупантам.

Останні новини шоу-бізнесу

Зазначимо, колишня наречена українського боксера Володимира Кличка - Хайден Панеттьєрі дала нове інтерв'ю, після чого фанати запідозрили, що у зірки рецидив наркозалежності. Вона нерозбірливо говорила, очі були напіврозкриті, а погляд постійно бігав у різні боки.

А також 19 жовтня 2024 року в Палаці "Україна"відбудеться концерт, присвячений пам'яті Віталія Білоножка - "Мелодія двох сердець". Під час концерту в супроводі заслуженого академічного оркестру ансамблю пісні і танцю Збройних сил України прозвучать пісні Білоножка у виконанні українських артистів.

Вас може зацікавити:

Джерело матеріала
loader