Компанія «Жидкие фрукты» існує 10 років.
Це сімейний бізнес родини Осипенків у Херсоні.
Першими продуктами, які вони виготовили, були соєві вершки та чорнична паста.
Про це повідомляє newfood, пише agronews.
Тетяна Осипенко, керівник компанії, розповіла: на ці лінійки дали позитивні висновки Міністерство охорони здоров’я та науково-дослідні установи Національної академії наук України.
Нещодавно «Жидкие фрукты» вивели на ринок новий продукт – амарантові вершки.
Він має 60 патентів.
Одна з його ідей — виготовити продукт за допомогою кавітації (гідроудару).
Завдяки цій технології засвоюються практично всі 100% властивостей натуральної сировини, стають доступними організму вміст кісточок (ядерець) і шкірки фруктів, овочів, ягід, насіння, горіхів та бобів.
Це схоже на плескання в долоні.
«Насіння б’ється одне об одне з невеликою кількістю води.
Відбувається тертя за певного тиску, в замкнутому контурі, без кисню та без нагріву.
Жодного руйнування, ніяких міксерів та металу.
Ми не додаємо до маси ні цукру, ні підсилювачів смаку.
Завдяки унікальній технології, переводимо насіння в рідку, питну форму», — розповідає Тетяна Осипенко.
За її словами, після цього збільшується кількість поживних речовин, адже в кінцевому продукті міститься все, що не перетравлюється в первісному вигляді.
Це вміст кісточки і шкірки з безліччю корисних поліфенолів, жирних ненасичених кислот, вітамінів та мінералів тощо.
Чому саме амарант Насіння рослини має високоякісний рослинний білок і сквален.
Останній володіє антиоксидантними та адаптогенними властивостями, регенерує клітини.
Раніше його видобували лише з печінки акул.
Сквален був доступний винятково для дуже заможної частини населення.
Нещодавно цю речовину знайшли в насінні амаранту.
«Люди почали ділити його на складові.
Наприклад, виробили олію, а те, що залишилося, змололи в борошно або додали залишки в пластівці чи в хліб.
У нас зовсім інша технологія.
Вона дозволяє споживати амарант комплексно, практично цілком засвоювати його організмом.
Тобто, ми нічого не розділяємо.
Лізину в таких рослинних вершках удвічі більше, ніж у пшениці та втричі більше, ніж у кукурудзі.
Олія амаранту і харчові волокна амарантових вершків очищують кишківник та покращують травлення.
Продукт допомагає знизити рівень холестерину в крові, захищає від токсинів печінку, допомагає вивести з організму важкі метали та радіонукліди, відновлює й омолоджує шкіру.
Також здійснює антибактеріальний захист організму.
Без магазинів Замість поличок магазинів компанія займається мережевим маркетингом.
Їхніми клієнтами є близько 200-300 сімей з різних куточків України.
Окрім амарантових вершків, асортимент продукції «Жидких фруктов» налічує понад 70 позицій.
Це – фрукти, ягоди, горіхи, соєві боби, зерно, насіння, овочі в рідкому й пастоподібному вигляді.
Найцікавіші позиції – макове та горіхове молочко, ну і, звісно, вершки з амаранту.
За словами керівника компанії, наразі серед вершків найбільший попит мають — соєві.
За смаковими і функціональними властивостями, кожен продукт добре доповнює один одного.
Наприклад, амарантові вершки виробник рекомендує поєднувати під час споживання з пастами.