На Херсонщині виробляють амарантові вершки
На Херсонщині виробляють амарантові вершки

На Херсонщині виробляють амарантові вершки

Компанія «Жидкие фрукты» існує 10 років.

Це сімейний бізнес родини Осипенків у Херсоні.

Першими продуктами, які вони виготовили, були соєві вершки та чорнична паста.

Про це повідомляє newfood, пише agronews.

Тетяна Осипенко, керівник компанії, розповіла: на ці лінійки дали позитивні висновки Міністерство охорони здоров’я та науково-дослідні установи Національної академії наук України.

Нещодавно «Жидкие фрукты» вивели на ринок новий продукт – амарантові вершки.

Він має 60 патентів.

Одна з його ідей — виготовити продукт за допомогою кавітації (гідроудару).

Завдяки цій технології засвоюються практично всі 100% властивостей натуральної сировини, стають доступними організму вміст кісточок (ядерець) і шкірки фруктів, овочів, ягід, насіння, горіхів та бобів.

Це схоже на плескання в долоні.

«Насіння б’ється одне об одне з невеликою кількістю води.

Відбувається тертя за певного тиску, в замкнутому контурі, без кисню та без нагріву.

Жодного руйнування, ніяких міксерів та металу.

Ми не додаємо до маси ні цукру, ні підсилювачів смаку.

Завдяки унікальній технології, переводимо насіння в рідку, питну форму», — розповідає Тетяна Осипенко.

За її словами, після цього збільшується кількість поживних речовин, адже в кінцевому продукті міститься все, що не перетравлюється в первісному вигляді.

Це вміст кісточки і шкірки з безліччю корисних поліфенолів, жирних ненасичених кислот, вітамінів та мінералів тощо.

Чому саме амарант Насіння рослини має високоякісний рослинний білок і сквален.

Останній володіє антиоксидантними та адаптогенними властивостями, регенерує клітини.

Раніше його видобували лише з печінки акул.

Сквален був доступний винятково для дуже заможної частини населення.

Нещодавно цю речовину знайшли в насінні амаранту.

«Люди почали ділити його на складові.

Наприклад, виробили олію, а те, що залишилося, змололи в борошно або додали залишки в пластівці чи в хліб.

У нас зовсім інша технологія.

Вона дозволяє споживати амарант комплексно, практично цілком засвоювати його організмом.

Тобто, ми нічого не розділяємо.

Лізину в таких рослинних вершках удвічі більше, ніж у пшениці та втричі більше, ніж у кукурудзі.

Олія амаранту і харчові волокна амарантових вершків очищують кишківник та покращують травлення.

Продукт допомагає знизити рівень холестерину в крові, захищає від токсинів печінку, допомагає вивести з організму важкі метали та радіонукліди, відновлює й омолоджує шкіру.

Також здійснює антибактеріальний захист організму.

Без магазинів Замість поличок магазинів компанія займається мережевим маркетингом.

Їхніми клієнтами є близько 200-300 сімей з різних куточків України.

Окрім амарантових вершків, асортимент продукції «Жидких фруктов» налічує понад 70 позицій.

Це – фрукти, ягоди, горіхи, соєві боби, зерно, насіння, овочі в рідкому й пастоподібному вигляді.

Найцікавіші позиції – макове та горіхове молочко, ну і, звісно, вершки з амаранту.

За словами керівника компанії, наразі серед вершків найбільший попит мають — соєві.

За смаковими і функціональними властивостями, кожен продукт добре доповнює один одного.

Наприклад, амарантові вершки виробник рекомендує поєднувати під час споживання з пастами.

Источник материала
loader
loader