/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2F30b0bd8d1ce7207e3d1eec606d1f7e27.jpg)
Найвищий ризик інфікування Covid-19 у ресторанах і кафе – Степанов
У закладах громадського харчування найвищий ризик інфікування коронавірусом, тому заборона роботи ресторанів та кафе з 8 по 24 січня є виправданою.
Про це заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов.
– Ми знаємо, як зростатиме захворюваність, які чинники впливають на зростання. Доречно було б узагалі не проводити святкування в ресторанах, ризик інфікування в закладах громадського харчування є найвищим, – сказав міністр.
Читайте:Карантин в Україні продовжили до кінця зими
Також він зазначив, що обмежувати роботу транспорту не потрібно, адже карантин посприяє скороченню кількості пасажирів.
Також Степанов додав, що стратегія МОЗ ефективна і демонструє зниження кількості хворих на Covid-19.
Карантин в Україні
В Україні з 8 до 24 січня 2021 року запровадили жорсткий карантин. Під забороною робота кафе, ресторанів, барів, театрів та кінотеатрів, фітнес-клубів, спортивних залів, басейнів.

