Бойове відрядження росіян на Донбас: як кохання розсекретило військовослужбовця
Бойове відрядження росіян на Донбас: як кохання розсекретило військовослужбовця

Бойове відрядження росіян на Донбас: як кохання розсекретило військовослужбовця

За результатами нового OSINT-розслідування міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm виявлено російського військовослужбовця 34-ї окремої мотострілецької бригади Південного ВО РФ.

Попри те, що явних фактів, які б вказували на перебування фігуранта на Донбасі, немає, усі непрямі докази свідчать про зворотне. Наш новий піддослідний в результаті свого "ростовсько-українського відрядження" отримав "любовну рану". Повідомили в програмі "InformNapalm" на 24 каналі.

"Немає повісті сумнішої на світі, ніж повість про Ромео і Джульєтту", – писав Вільям Шекспір. Так і в нашому розслідуванні – бойове відрядження російських військовослужбовців на Донбас видала харцизька любов.

Під час моніторингу та перевірки профілів соціальних мереж російських військовослужбовців виявлено сержанта-контрактника 34-ї ОМСБр Давида Саркісова, уродженця Ростова-на-Дону. Слід зазначити, що Саркісов доволі обережний у соцмережах. У дружніх контактах в основному фігурують військовослужбовці 7-ї військової бази та 34-ї бригади, але родинних зв’язків нема.

А в альбомі не так багато фотографій, але є низка цікавих. Зокрема, групова фотографія з дня нагородження, на якій фігурант Саркісов хвалиться "медаллю Суворова".

Бойове відрядження росіян на Донбас: як кохання розсекретило військовослужбовця - Фото 1
Фото з нагородження / Скриншот з відео

А також фотографія з польового табору російських окупантів з усіма атрибутами "бунтівних шахтарів", завантажена в серпні 2016 року.

Бойове відрядження росіян на Донбас: як кохання розсекретило військовослужбовця - Фото 2
Польовий табір російських окупантів / Скриншот з відео

Одним з чотирьох, що позують, є наш фігурант Давид Саркісов. Знімок, припускаємо, періоду його останнього "українського відрядження-2016".

І найцікавішою є фотографія "Незнайомки", без жодних коментарів, завантажена у вересні 2016 року. "Незнайомка" фіксується серед нечисленних контактів Давида Саркісова. Це Юлія Бондаренко, мешканка міста Харцизьк Донецької області, нині місто в російській окупації.

Юлія Бондаренко
Юлія Бондаренко​ / Скриншот з відео

Юлія має на своїй сторінці статус "не напишу, не подзвоню і про себе не нагадаю!", а її фото в альбомі Саркісова "лайкають" 2 землячки з Харцизька.

На перший погляд, ніби нічого особливого: може, Давида Саркісова з Юлією пов’язує віртуальна любов. Але піднявши архів сторінки Саркісова за 20 жовтня 2016 року, можна виявити доволі цікаві подробиці.

А саме:

  • Навпроти свого прізвища Саркісов вказує в дужках прізвище Бондаренко.
  • У його профілі є альбом "Кохана" з 11 фото Юлії.
  • По закладках "Цікаві сторінки" видно, що він — учасник групи "Донецьк Поширені питання", "Шукаю тебе", "Віддамо Даром" та десятка інших сторінок у контексті Донецька-терористична організація "ДНР".

Бойове відрядження росіян на Донбас: як кохання розсекретило військовослужбовця - Фото 4
Сторінка Давида Саркісова / Скриншот з відео

Плаксивий і страдницький вигляд має стрічка на стіні Саркісова, у якій повно сльозливих статусів покинутого Давида. Наприклад, сумний статус: "Я тебе ніколи не забуду. Ти залишишся в моєму серці назавжди!!! Мені тебе дуже не вистачає!".

Крім того, серед підписників Давида Саркісова можна виявити понад два десятки жінок із Донецька, Харцизька та Макіївки.

Вказаної інформації цілком достатньо, щоби засвідчити факт "українського відрядження" Давида Саркісова як військовослужбовця 34-ї ОМСБр. Тим більше, що 34-а гірська бригада не раз встигла засвітитися на Донбасі.

Теги за темою
Росія Новини України Війна на Донбасі Україна – Росія Відеоблоги
Джерело матеріала
loader
loader