Очільник МОЗ Степанов пояснив рекордну кількість інфікованих коронавірусом
Очільник МОЗ Степанов пояснив рекордну кількість інфікованих коронавірусом

Очільник МОЗ Степанов пояснив рекордну кількість інфікованих коронавірусом

Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов пояснив збільшення кількості підтверджених випадків інфікування коронавірусом нехтуванням українцями правил карантину.

Про це він сказав під час брифінгу 13 червня.

"Ще раз хочу наголосити: пом'якшення карантину- це не скасування. Ми перестали дотримуватися тих правил, які встановлені в країні і рекомендовані МОЗ, і бачимо ті цифри, які я кожного дня озвучую. Це головна причина", - заявив міністр.

За його словами, ситуація погіршується в деяких областях, зокрема, в Закарпатській та Львівській областях, а також у Києві. "Так, ми збільшуємо кількість тестувань, але при цьому ми бачимо поширення коронавірусної хвороби... Тому, якщо не будемо жорстко дотримуватися правил карантину, ми будемо бачити такі цифри і будемо змушені вводити додаткові обмеження", - наголосив Степанов.

Нагадаємо, в Україні 13 червня зафіксували новий коронавірусний антирекорд: за добу виявили понад 750 інфікованих. Загалом випадків – 30 506. Від початку пандемії недуга забрала життя 880 українців (за останню добу – 10), натомість одужало – 13 976 осіб (за добу – 409).

Відео У Олени Зеленської виявили коронавірус

У дружини президента Олени Зеленської тест на COVID-19 дав позитивний результат. Про це вона сама написала у мережі Instagram. Як почувається перша леді і як почуваються діти у дитячому будинку, яких вона нещодавно відвідувала – у сюжеті. Більше про коронавірус в Україні

У Олени Зеленської виявили коронавірус
Джерело матеріала
loader
loader