
Хрумкі паляниці на кефірі
Кефір перемішати з сіллю, содою та яЙцем. Вмішати просіяне борошно. Тісто за консистенцією має бути як на вареники. Розділити його на 12 частин. Розкачати кожну частину у круглу паляничку дуже тонко ( як сигаретний папір). Присипати при розкачуванні борошном, щоб не липнуло. Обсмажувати на розігрітій сковорідці з обох сторін до золотавого кольору ( змастити сковорідку олією — 1 ч. Л. На кожну паляницю). Обсмажувати на вогні вище середнього. Паляниці виходять дуже хрумкими. Смакують як самостійно так і до усіх перших страв.

Святослав Вакарчук презентував нову пісню "Лютий не минає"
Ukraine Art News

Фото дня: донька Анджеліни Джолі відтворила культовий образ матері
Elle

«Я не хочу "клонувати" людей»: Сайяра Ахмедова про любов до естетичної медицини, силу під час війни та красу, яка лікує
Elle

Чарльз III та Камілла відзначають 20-ту річницю весілля: дивимося кадри королівського подружжя в Італії
Elle

Подорож у минуле: історія весільної тіари Кейт Міддлтон
Elle

"Між нами впала стіна": Мадонна помирилася з Елтоном Джоном після десятиліть конфлікту
Ukraine Art News

Каміль Стефко і Львівський університет, або фатум ректорства
Photo Lviv