![Хрумкі паляниці на кефірі](https://thumbor.my.ua/JixC-bUVBiirUbAmzeGFI9bRyh0=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F198%2Faecf52ec3093156e830df6cf49371394.jpg)
Хрумкі паляниці на кефірі
Кефір перемішати з сіллю, содою та яЙцем. Вмішати просіяне борошно. Тісто за консистенцією має бути як на вареники. Розділити його на 12 частин. Розкачати кожну частину у круглу паляничку дуже тонко ( як сигаретний папір). Присипати при розкачуванні борошном, щоб не липнуло. Обсмажувати на розігрітій сковорідці з обох сторін до золотавого кольору ( змастити сковорідку олією — 1 ч. Л. На кожну паляницю). Обсмажувати на вогні вище середнього. Паляниці виходять дуже хрумкими. Смакують як самостійно так і до усіх перших страв.
![loader](/files/images/preloader.gif)