/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F69%2Fdfd66e1e9bcb616e44960489e559be74.jpg)
На AgriAcademy вийшли два нові курси з вирощування кукурудзи від експертів «Астарта-Київ»
Платформа професійної онлайн-освіти для українського агробізнесу AgriAcademy поповнилася ще двома безкоштовними курсами для аграріїв, створеними експертами агропромислового холдингу «Астарта-Київ».
У червні 2025 на платформі AgriAcademy стали доступними нові навчальні модулі, присвячені біологічним особливостям кукурудзи та технологіям її вирощування.
Курс 1: «Кукурудза. Біологічні особливості культури»
Курс 2: «Кукурудза. Технологія вирощування»
Автор обох курсів — Павло Перхайло, досвідчений агроном із понад 10-річною практикою в Астарті. До розробки курсів також долучилися методистка Світлана Семенюк і дизайнерка інтерактивних матеріалів Ольга Вейлер.
Як і всі освітні продукти на AgriAcademy, нові курси є безкоштовними, доступними онлайн у будь-який час та передбачають отримання сертифіката після успішного проходження.
Нагадаємо, що Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) та агропромхолдинг «Астарта-Київ» у 2024 році уклали партнерську угоду щодо розвитку дистанційної освіти для українських аграріїв. У рамках співпраці передбачено створення 25 онлайн-курсів, присвячених вирощуванню, зберіганню та переробці польових культур.
Окрім нових навчальних модулів, на платформі також доступні створені раніше курси – «Соняшник. Біологічні особливості» та «Соняшник. Технологія вирощування».
AgriAcademy — безкоштовна платформа онлайн-навчання для працівників агросектору та студентів закладів аграрної освіти, започаткована ЄБРР у грудні 2022 року в межах програми підтримки продовольчої безпеки в Україні. Її мета — посилити конкурентоспроможність та сталий розвиток сільського господарства, яке зазнало значних втрат через війну.
AgriAcademy запрошує аграріїв зареєструватися на платформі та пройти практичні курси за посиланням: https://agriacademy.org/courses-catalog
Сьогодні на платформі доступно 25 онлайн-курсів — 300 годин практичного навчання з агрономії, управління, технологій, переробки, зберігання, тощо. Кожен курс включає перевірку знань і сертифікацію учасників.

