Це смачніше за котлети та навіть шашлик: відбивні з начинкою, які хоч на свято подавай
Це смачніше за котлети та навіть шашлик: відбивні з начинкою, які хоч на свято подавай

Це смачніше за котлети та навіть шашлик: відбивні з начинкою, які хоч на свято подавай

Досвідчені господині вже роками готують відбивні у цей спосіб, адже так страва не лише дарує нові смакові враження, а й тішить унікальним поєднанням соковитості та пікантності. 24 Канал радить обовʼязково спробувати цей рецепт від порталу "Скарбничка рецептів".

Рецепт відбивних з начинкою

  • Час: 1 година
  • Порцій: 3

Інгредієнти:
– 3 шматки з курячого філе;
– 1 цибулина;
– 2 варені картоплини;
– 1 помідор;
– 1 помідор;
– 4 столові ложки сметани або майонезу;
– 100 грамів сиру;
– 2 чайні ложки гірчиці;
– 2 зубчики часнику;
– сіль, перець, спеції до смаку.

Приготування:

  1. М’ясо ретельно відбийте кухонним молоточком. Приправте сіллю, перцем і улюбленими спеціями. Залиште маринуватися.

  2. Цибулю наріжте кільцями, а помідори тоненькими скибочками.

  3. На деко покладіть аркуш пергаменту, зверху викладіть кільця цибулі, а на них — шматки підготовленого м’яса.

  4. Кожну відбивну змастіть гірчицею, зверху розкладіть кружечки помідорів.

  5. Помідори посипте подрібненим часником, додайте трохи солі й меленого перцю до смаку.

  6. Картоплю грубо натираємо на помідори, злегка поливаємо сметаною або майонезом і випікаємо при 180 градусах приблизно 40 хвилин.

  7. За 10 хвилин до кінця посипаємо відбивні натертим сиром.

Смачного!

Секрет, який стане у пригоді: чому шефи не смажать яйця просто з холодильника.

Источник материала
loader
loader