/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fe9dfc3996f522bca941ae677f119a108.jpg)
Найкраще, що з вами трапиться цього літа: полуничне морозиво з 5 інгредієнтів
Для приготування неймовірно смачного полуничного морозива не потрібно жодного спеціального обладнання. Ягода, кілька інгредієнтів, трішки старання – і у вашій морозилці буде улюблений смаколик, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".
Рецепт полуничного морозива
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 1 склянка грецького йогурту;
– 350 грамів полуниці;
– 1/3 склянки свіжого лимонного соку;
– 2 чайні ложки лимонної цедри;
– 2 чайні ложки меду.
Приготування:
У чашу блендера покладіть грецький йогурт, свіжу або заморожену полуницю, додайте трохи лимонного соку, терту цедру лимона та мед. Збивайте до тих пір, поки маса не стане густою, кремовою й однорідною.
Розлийте отриману суміш у формочки для морозива або невеликі контейнери. Поставте в морозильну камеру щонайменше на кілька годин, щоб маса добре застигла.
Перед подачею морозиво можна оформити за бажанням — додати полуничні шматочки, полити варенням або посипати тертим шоколадом.
Смачного!
Його зʼїдають за раз: рецепт смачного полуничного зефіру.

