Аби не "прогоріти" на останньому етапі: при якій температурі потрібно випікати паску
Аби не "прогоріти" на останньому етапі: при якій температурі потрібно випікати паску

Аби не "прогоріти" на останньому етапі: при якій температурі потрібно випікати паску

Досвідчені кулінари наголошують: під час випікання паски важливо обрати правильну температуру. Які саме показники вони рекомендують – розповість 24 Канал.

При якій температурі випікати паску

Тут головне правило звучить так: температуру випікання паски потрібно регулювати за тим, наскільки вона підросла. Якщо тісто добре збільшилося в обʼємі, то випікати паску можна при 200 градусах.

Випікання – секрет ідеальної паски / Фото Pixabay

Якщо ж тісто добре не піднялося, то зменшуємо температуру і випікаємо трішки довше.

Якщо у вас електрична духовка, то зазвичай найкраще для підстрахування виставляти 180 градусів, а на газовій печі – 200 – 220 градусів.

Паску вагою понад 500 грамів потрібно випікати як мінімум 1 годину, а меншим пасочкам буде достатньо 30 – 40 хвилин.

Скільки варити яйця на Великдень: порада шефа.

Источник материала
loader
loader