/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F87578546a432e0951939cdca4a59d519.jpg)
Аби не "прогоріти" на останньому етапі: при якій температурі потрібно випікати паску
Досвідчені кулінари наголошують: під час випікання паски важливо обрати правильну температуру. Які саме показники вони рекомендують – розповість 24 Канал.
При якій температурі випікати паску
Тут головне правило звучить так: температуру випікання паски потрібно регулювати за тим, наскільки вона підросла. Якщо тісто добре збільшилося в обʼємі, то випікати паску можна при 200 градусах.
Випікання – секрет ідеальної паски / Фото Pixabay
Якщо ж тісто добре не піднялося, то зменшуємо температуру і випікаємо трішки довше.
Якщо у вас електрична духовка, то зазвичай найкраще для підстрахування виставляти 180 градусів, а на газовій печі – 200 – 220 градусів.
Паску вагою понад 500 грамів потрібно випікати як мінімум 1 годину, а меншим пасочкам буде достатньо 30 – 40 хвилин.
Скільки варити яйця на Великдень: порада шефа.

